Pogovor o knjižnih novostih Miš založbe

Facebook
Pogovor o knjižnih novostih Miš založbe

V sredo, 7. 12., smo v knjigarni Konzorcij v prijetnem pogovoru počastili še naše zadnje izdaje tega leta. Pogovarjali smo se z velikanom slovenske literature Miroslavom Košuto in ilustratorjem Damijanom Stepančičem, ki sta ustvarila čudovito slikanico za vse generacije Trije žrebci. S Sebastijanom Pregeljem smo govorili o novi knjigi z zgodovinsko tematiko Coprnica pod gradom, predstavili pa smo tudi novo knjigo kratkih zgodb Enakozvočja Leonore Flis. V zbirki za starejše najstnike in odrasle Zorenja+ smo izdali odličen danski roman 130 utripov na minuto, ki ga je predstavila urednica Nika Susman, nekaj zanimivosti o prevodu pa je z nami delil tudi prevajalec Darko Čuden. Za konec pa smo predstavili še francosko poučno knjigo Z vsemi čuti!, ki jo v naslednjih dneh pričakujemo iz tiskarne.

 

 

Knjige Trije Žrebci, Coprnica pod gradom in Z vsemi čuti! so izšla v okviru knjižnega programa, ki ga sofinancira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije.

Knjigo 130 utripov na minuto sofinancira Evropska unija.

 

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam