Anja Kovačič

Anja Kovačič

(Avtor)

Anja Kovačič je novinarka in publicistka, ki je svoje znanje pridobivala tudi na študiju v Italiji, se kalila v novinarskem svetu pri največjih slovenskih televizijskih hišah, utrjevala izkušnje pri lokalnih medijih in se v marketinške vode kot predstavnica za odnose z javnostmi spustila na slovenski Obali.

Enako kot poklicna žilica jo vodi nemiren popotniški duh, ki jo je že v rosnih najstniških letih popeljal na prvo pot na Tajsko. In kasneje z alpinistično odpravo v Nepal. Ker je želela plesati, v Južno Ameriko in na Kubo. V času koronakrize v Avstralijo, na Fidži, Havaje in Salomonove otoke.

Ko se odloči, gre. Sama. Tvega izven cone udobja. V potovanjih najde svobodo in osvobajanje tistega, česar ne potrebujem. Je raziskovalka vsega, kar kliče njeno pozornost, iskalka duhovnega in dušnega, avanturistka z modrostjo staroselcev, ljubiteljska fotografinja, maratonka in hribolazka, človek. Ki piše tudi zato, da pomaga tistim, ki potrebujejo pogum. Oporo. Biti slišani. Razumljeni. Sprejeti. Za spodbudo vsem nam, da lahko dosežemo sanje.

Bibliografija

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam