Eva Hrovat Kuhar

Eva Hrovat Kuhar

(Avtor)

Eva Hrovat Kuhar je univerzitetna diplomirana psihologinja. Na Medicinski fakulteti je kasneje končala podiplomski študij pedopsihiatrije, da se je lahko še bolj poglobila v svet otrok in njihovih morebitnih stisk. Pod okriljem Kemplerjevega inštituta iz Nizozemske je končala usposabljanje iz družinske terapije, opravljen ima tudi študij vedenjsko kognitivne terapije. Več let se je aktivno ukvarjala s psihično in fizično pripravo na porod in s pomočjo pri premagovanju strahu pred porodom.
Je avtorica treh knjig – že nekaj časa razprodane knjige Izziv poroda, Poporodnega izziva in Izzivov sodobne vzgoje. Z veseljem odgovarja na vprašanja bralcev in bralk revije Zarja v svetovalni rubriki Otroci in starši, sodelovala pa je tudi z drugimi revijami, ki se ukvarjajo s starševskimi in partnerskimi temami. Sodeluje tudi pri usposabljanju prostovoljcev za svetovanje na otroškem telefonu TOM.

Bibliografija

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam