11. september ... vse na tla pomeče
Print Facebook Eric Robert Walters

11. september ... vse na tla pomeče

23,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

V tem hitro se odvijajočem in dramatičnem delu priznanega kanadskega avtorja Erica Waltersa, Will ob dogodku, ki je spremenil svet, odkrije novo plat svojega očeta. To je zgodba o strahu pred smrtjo, obupu, pa tudi o medsebojnem prijateljstvu in altruizmu. Kot pravi Willova nova učiteljica zgodovine, jutrišnji dan »je lahko izkušnja, ki spremeni vaše celotno življenje«.

 

Will, dijak prvega letnika srednje šole bo dan preživel z očetom na njegovem delovnem mestu, vendar se Will tega ne veseli. Njegov oče sploh nima vznemirljive službe, kot jo ima oče njegovega najboljšega prijatelja Jamesa, ki je gasilec. Willov oče se vsak dan vozi v svojo pisarno v petinosemdesetem nadstropju Svetovnega trgovinskega centra na Manhattnu. Tam se bo seznanil z očetovim delom in izvedel marsikaj novega, obenem pa bo priča tragediji, ki je zaznamovala prvo dekado 21. stoletja.

Prevod: Franjo Jamnik
Kategorije: Drugo triletje OŠ
Poreklo: Kanada
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 200 strani
Dimenzije: 135 mm x 200 mm x 20 mm
ISBN 13: 9789612720230
Datum izdaje: september 2010

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam