-10% popusta v času sejma. Vpišite kodo KNJIZNISEJEM10
Gobčko in Hopko
Print Facebook Žiga X. Gombač

Gobčko in Hopko

25,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

Domen ima težave v vrtcu. Bo njegovemu očku s pomočjo dveh posebnih prijateljev uspelo dečka spet spraviti v dobro voljo?

O delu

Žiga X Gombač, ki se je sicer uveljavil kot pisec zgodovinskih in fantazijskih mladinskih del, v zadnjem času piše tudi zanimive slikanice. Tako kot ena od njegovih prvih, Skrivnosti mladih levov, ki je v Priročniku za branje kakovostnih mladinskih knjig prejela znak za kakovost zlata hruška, se tudi knjiga Gobčko in Hopko nevsiljivo, prijazno loteva otrokovih strahov oziroma različnih drugih občutkov. Domen se v vrtcu spre s prijateljem, kar ga žalosti, a ne ve niti, kako bi o tem spregovoril z očkom, niti, kako bi situacijo rešil. Domiselnega načina, ki sinu razveže jezik in ga skoraj nezavedno pripelje tudi do (enostavne) rešitve problema, se skozi igrico domisli njegov očka. Zgodbica je napisana z velikim posluhom za najmlajše, ki jim mimogrede predaja tudi pozitivno sporočilo – z malo truda se najde rešitev za marsikatero situacijo, ki nas sprva spravi v obup in slabo voljo. Avtor pa obenem prav tako nevsiljivo poudari vlogo staršev, v tem primeru očeta, pri premišljenem in kreativnem usmerjanju svojih otrok.

Ilustrator: Tanja Komadina
Kategorije: Slikanice
Poreklo: Slovenija
Zvrst knjige: Slikanica
Priporočena starost: 5+
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 24 strani
Dimenzije: 195 mm x 250 mm x 10 mm
ISBN 13: 9789612722890
Datum izdaje: april 2018

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam