Jaz, čebela
Print Facebook Bren MacDibble

Jaz, čebela

28,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

Mirabela živi s sestro in dedkom na sadjarski kmetiji  zunaj mesta. V svetu, kjer so prave čebele izumrle, najspretnejši otroci plezajo na sadno drevje in ročno oprašujejo rastline. Mirabela trdo dela, najbolj od vsega bi namreč rada postala čebela. Življenje na kmetiji ni lahko, vendar je dovolj hrane, dovolj časa  za spanje, predvsem pa veliko ljubezni. Potem  pa na kmetijo pride njena mama in jo odpelje stran  od vsega poznanega, v neznan mestni vrvež. Čeprav je Mirabela drzna in iznajdljiva, bo morala za dosego svojih sanj zbrati ves pogum …

Mladinski roman Jaz, čebela nas popelje v prihodnost, v svet, kjer ni več čebel in se je življenje močno spremenilo. V ospredju je zgodba o odkriti, neuklonljivi in dobrodušni junakinji, ki v sebi nosi neizmerno življenjsko moč, zaradi česar jo bodo mladi bralci in  bralke preprosto vzeli za svojo.

Izdajo knjige je podprla Vlada Avstralije preko finančnega sklada za podporo umetnosti in svetovalnega telesa Australia Council for the Arts.

Prevod: Neža Božič
Kategorije: Prvo triletje OŠ, Drugo triletje OŠ
Poreklo: Avstralija
Zvrst knjige: Mladinski roman
Priporočena starost: 8+
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 184 strani
Dimenzije: 140 mm x 210 mm x 20 mm
ISBN 13: 9789612726041
Datum izdaje: januar 2023

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam