Rajski vrt
Print Facebook Erika Eichenseer

Rajski vrt

28,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

Vsebina

Zgodba Rajskega vrta je preprosta – skozi zgodbo o božjem stvarjenju sveta pojasni nastanek Slovenije, s poudarkom na tem, kako da je na tako majhnem delčku sveta moč najti tolikšno (naravno) raznolikost in lepote. Povedano malo drugače – natanko med platnicami te knjige tiči odgovor na vprašanje iz ponarodele skladbe, ki jo gotovo vsi poznamo: „Slovenija, od kod lepote tvoje“.

O delu

Besedilo ni avtorsko, pač pa ga je po stari legendi zapisala Erika Eichenseer, znana nemška zbiralka ljudskega slovstva, pripovedovalka in avtorica. Zasluge za vrhunsko vizualno podobo gredo Petru Škerlu, ki se je „klasičnega“ stvariteljskega besedila lotil izjemno inovativno in bogu nadel povsem svojsko podobo. Tako se pred bralcem odpirajo razkošne ilustracije s slikarskimi razsežnostmi, na katerih bo pozoren ogledovalec odkril tudi mariskateri poveden detajl ali simbol. Dvojezična izdaja vključuje slovenščino in angleščino in je kot nalašč za to, da jo bralci delijo tudi s prijatelji ali znanci iz tujine.

Ilustrator: Peter Škerl
Kategorije: Leposlovje za odrasle, Za vse starosti, Večjezične knjige, Slikanice, Prvo triletje OŠ, Drugo triletje OŠ, Tretje triletje OŠ, Srednješolci
Poreklo: Slovenija
Zvrst knjige: Slikanica
Priporočena starost: za vse starosti
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 32 strani
Dimenzije: 230 mm x 310 mm x 12 mm
ISBN 13: 9789612723866
Datum izdaje: avgust 2021

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam