Švrk in torbičar ugrabitelj
Print Facebook Lesley Gibbes

Švrk in torbičar ugrabitelj

21,95 EUR (trda vezava)
Na zalogi
V košarico
Poštnina je brezplačna

Švrk je uspešno rešil svoj prvi pravi primer pod krinko, njegova naslednja naloga pa je bolj osebne narave. Ugrabljena sta bila že dva psička, ki jih zvezde prenašajo v torbicah. Naslednja slavna žrtev pa Švrku veliko pomeni: to je njegova sestra Rozi. Švrka, Žužo in Amadeusa spremenijo v pasje manekene, ki nastopajo na predstavitvi nove ovratnice. Ta naj bi kužke ščitila pred ugrabitelji. Pa jih res?

O zbirki

V avstralski zbirki Prigode pasjega policista so opisane zgodbe, ki jih doživlja psiček, ki na videz za policijskega psa ni prav nič primeren. Ker pa si zelo želi postati policijski pes, z vloženim trudom doseže cilj. Z igrivim ponavljanjem, napetostjo in humorjem, kratkimi poglavji in samosvojimi, otrokom na kožo risanimi ilustracijami so knjige te zbirke primerne za prva samostojna branja mladih bralcev, ki s slikanic prehajajo na prave knjige. Zgodbe o Švrku bodo zagotovo spodbujale otroke k branju.

 

Ilustrator: Stephen Michael King
Prevod: Meta Osredkar
Kategorije: Prvo triletje OŠ
Poreklo: Avstralija
Zvrst knjige: Ilustrirana knjiga
Priporočena starost: 8-10
 
Vezava: trda vezava
Obseg: 80 strani
Dimenzije: 125 mm x 195 mm x 12 mm
ISBN 13: 9789612722982
Datum izdaje: november 0001

Oglejte si tudi

Spletno mesto uporablja piškotke, ki služijo izboljšanju uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam