39-nadstropna hišica na drevesu

Andy Griffiths

Redna cena:
29,95 EUR (trda vezava)

Ilustrator: Terry Denton
Prevod: Veronika Rot Gabrovec
Kategorije: Drugo triletje OŠ, Tretje triletje OŠ
Obseg: 356 strani
Dimenzije (v mm): 135 mm x 205 mm x 35 mm
ISBN13: 9789612724931
Vezava: trda vezava
Poreklo: Avstralija


Opis:

VSEBINA

Pridružite se Andyju in Terryju v njuni osupljivi 39-nadstropni hišici na drevesu! Skočite na najvišji trampolin na svetu, popecite sladke penice v delujočem vulkanu, zaplavajte pod čokoladnim slapom, pobožajte dinozavrske malčke, s Trobinatorjem stopite z ramo ob rilcu v boksarski ring in spoznajte profesorja von Trapca, najboljšega odumitelja na svetu. Kaj torej še čakate? Kar hitro gor!

Izjemno zabavna zbirka avstralskega avtorskega dvojca slavi domišljijo in kreativnost. Črno-bele ilustracije, ki ponekod dopolnjujejo, drugod nadomeščajo besedilo, so polne domiselnih podrobnosti, ki bodo k branju pritegnile še tako oklevajoče bralce.

O DELU IN AVTORJIH
               

Andy Griffiths je eden od najbolj priljubljenih avstralskih mladinskih pisateljev. Ne le da zbirka navdušuje avstralske mlade, prevedena je že v 35 različnih jezikov. V Avstraliji je prejela več kot 90 nagrad, knjige iz zbirke so bile samo tam prodane v več kot 10 milijonih izvodih. Tudi Terry Denton – z Andyjem sta neločljiv tandem –  je v mednarodnem okolju cenjen in pogosto nagrajevan avstralski ilustrator.